camp_middag.jpg

BURSDAG

Bursdag på Camp Foss utenfor Oslo

Annerledes bursdag i lavvo
I vår koselige lavvo er det plass til 90 gjester til bursdag. Vi har en rikholdig meny og egen Villmarkskokk som kan tilberede maten mens dine gjester koser seg med noe godt å drikke i vår bar. Etter middagen rydder vi bordene og gjør klart til en skikkelig lavvofest. Hvilket innhold kvelden får er opp til dere, men vi hjelper gjerne til med å skaffe DJ eller trubadur som får lavvotaket til å løfte seg.

Bursdag med aktiviteter og fest i lavvo
Ved Camp Foss har vi utviklet en stor park med aktiviteter hvor vi setter opp lagkonkurranse for dine gjester. Konkurrer med dine gjester i hinderløypa eller på skytebanen, eller bruk hjernecellene for å løse noen av våre mentale utfordringer. Dette er spennende, morsomt og veldig stemningsskapende.

Etter aktivitetene serveres middag i lavvoen og vi lager et lite oppsummeringsshow med poeng og resultater fra aktivitetene.

Kvelden rundes av med lavvofest og barservering.

Aktuelle muligheter

  • Busstransport
  • DJ
  • Trubadur
  • Fotoproduksjon m/fremvisning under middagen
Bursdag med aktiviteter i lavvo - Arrangør bursdag med aktiviteter lavvo
Alt fungerte helt topp :)

Både vi og gjestene er veldig godt fornøyde. Har fått flere tilbakemeldinger om at de som jobbet der var så innmari hyggelige!"

Bursdagfeiring i lavvo Oslo
Tusen takk for et perfekt arrangement! Dere kom raskt opp med forslag til opplegg, var lydhøre overfor mine ønsker og tilpasset det hele på en perfekt måte. Når bussen kom for å hente oss, var det ingen som ville dra:)

Bursdag med aktiviteter på camp foss - Foss Event bursdag og feiring i lavvo i skogen

Tusen takk for supert opplegg! Dere hadde virkelig tenkt på alt!

KONTAKT OSS