urban1.jpg

KORONA - Våre tilbud

KORONA - Teambuilding og aktiviteter fra 7. mai!

Endelig er det åpnet opp for å samles i LITT større grupper!
Her kommer info om hvilke konsepter vi tilbyr for grupper inntil 50 personer.


Over 50 personer? Da må gruppen eventuelt deles opp i mindre grupper som gjennomfører på ulike steder eller til ulike tider. Ta kontakt med oss for forslag.


Urban Race
Ikke book noe som helst uten at du først sjekker ut Urban Race. Det er en perfekt aktivitet hvor dere deles opp i lag og gjennomfører ulike oppgaver i Oslo sentrum (kan gjennomføres i andre byer også). Spesielt passende i dagens situasjon da gruppene kan deles opp slik at de både jobber sammen med oppgave-løsning og spiser ved samme bord i etterkant. Lagene er selv ansvarlige for å holde 1 meter avstand underveis, men vi sørger for oppgaver som bygger opp under de kravene som gjelder til enhver tid. Velkommen ut i Oslo igjen!
Klikk HER for info om Urban Race

Team Battle
En klassiker! 5-kamp med ulike praktiske lagaktiviteter. Kan gjennomføres både ute og inne! Nå er det sikkert mange som ønsker å løfte setet fra kontorstolen for å gjøre noen fysiske krumspring med kollegaer.
Vi laster Fossmobilen med ulike aktiviteter og møter dere der dere måtte ønske!
Klikk HER for info om Team Battle

Popquiz
Vi dekker opp til inntil 50 personer og sørger for servering av god mat og drikke, mens de ulike bordene deltar som lag i vårt Popquiz. Dette kan kjøres både med og uten band, avhengig av budsjett. 

Klikk HER for info om Popquiz

Smittevern
Vi forholder oss til de retningslinjer som til enhver tid gis av FHI og regjeringen og vil gjøre tilpasninger til aktiviteter, gjennomføring og lagstørrelse slik at det er mulig å gjennomføre med 1 meters avstand underveis.

Foss Event har gjennomført mer enn 2000 arrangement siden starten i 2006 og våre ulike pakkeløsninger har hatt stor suksess.
Enkelt for dere og en garanti for at opplegget fungerer godt. I dagens situasjon er det en ekstra fordel at de fleste av våre teambuilding-aktiviteter er lagkonkurranser som naturlig deler en stor gruppe i mindre lag.

Vi gleder oss til å møte dere!

KONTAKT OSS