sommerfest_drammen.jpg
smil4.jpg
Book sommerfesten i dag
Få tilbud nå

Sommerfest i Drammen

Sommerfest i Drammen 


Urban Race sommerfest er perfekt for bedrifter og firma som vil gjøre noe morsomt sammen i Drammen!

Vår sommerfest i Drammen er et rebusløp hvor dere bruker nettbrett for å løse oppgaver, øvelser, quiz og aktiviteter. En spennende aktivitet for bedrifter hvor samarbeid, kløkt og vinnervilje blir satt på prøve samtidig som dere har det GØY. Kall det gjerne Drammen-versjonen av Amazing Race. Det er nemlig ganske amazing.

SOMMERFEST I DRAMMEN - RETT UT FRA KONTORET
Vi møter dere på kontoret og kjører en kjapp presentasjon for deltakerne. Deretter går dere rett ut i byen å starter moroa. Kommer dere utenbys fra eller ikke har egnede lokaler, møtes vi på en av pubene i Drammen for en hyggelig start på sommerfesten.

SOMMERFEST SOM ALLE KAN VÆRE MED PÅ!
Oppgavene er veldig varierte og passer for alle. Vi har plassert gruppeoppgaver rundt i sentrumskjernen, så det er ikke langt å gå. Det blir både besøk i gamle sentrum og på nye Union Brygge. Nettbrettet guider lagene rundt på bemannede og ubemannede aktiviteter og morsomme poster.
Vi legger også inn en pub eller to i rebusløpet slik at ingen går rundt og er tørre i nebbet.

MIDDAG OG FEST I DRAMMEN
Når Urban Race sommerfest er over møtes lagene på en restaurant eller selskapslokale hvor vi presenterer en morsom oppsummering med bildeshow og video på storskjerm. Det er definitivt et høydepunkt når de morsomme bildene ruller over skjermen. Gjør dere klare til å le:)
Vi hjelper dere også gjerne med valg og booking av restaurant eller selskapslokale i Drammen og vi har flere samarbeidspartnere som gleder seg til å ta dere i mot i sine lokaler.HVOR SOM HELST - FOR HVEM SOM HELST
Urban Race kan holdes nær sagt hvor som helst, men passer spesielt godt i sentrum og bykjerner hvor det er kort vei mellom interessante steder. Det er også en fordel å ha en del restauranter og selskapslokaler å velge i når man skal runde arrangementet av med oppsummering, middag og fest.
Urban Race kan tilpasses i det uendelige avhengig av budsjett og målsetninger og passer for bedrifter med 15 ansatte eller flere.

Foss Event kan tilrettelegge hele arrangementet eller vi kan levere Urban Race som en del av et større arrangement for eksempel en konferanse eller et seminar.
 
Ta kontakt med oss i dag, så leverer vi et tilbud på rebusløp i Drammen:)

KONTAKT OSS