Teambuilding-Oslo (1).jpg
urban.jpg
Sommerfest i Lillestrøm

Sommerfest Lillestrøm

Sommerfest i Lillestrøm - Rebusløp med nettbrett for bedrifter


Urban Race er nå tilgjengelig som både teambuilding og sommerfest i Lillestrøm.  Bli med på et morsomt rebusløp hvor dere bruker nettbrett for å løse morsomme oppgaver og utfordringer, og kos dere med en super firmafest og middag i etterkant.

Dette er en spennende teambuilding aktivitet for bedrifter hvor lagarbeid, teamwork og vinnervilje blir satt på prøve samtidig som dere har det GØY.
Kall det gjerne Lillestrøm-versjonen av Amazing Race. Det er nemlig ganske amazing.

SOMMERFEST - RETT UT FRA KONTORET
Har dere kontor i Lillestrøm? Da møter vi dere på kontoret og kjører en kjapp presentasjon for deltakerne før Urban Race begynner. Deretter går dere rett ut i Lillestrøm og starter moroa. Har dere ikke kontorer i Lillestrøm møtes vi på en av pubene vi samarbeider med for en kopp øl og informasjon.

SOMMERFEST SOM ALLE KAN VÆRE MED PÅ!
Urban Race Lillestrøm inneholder aktiviteter som er veldig varierte og passer for alle. Vi har plassert gruppeoppgaver, aktiviteter og quiz rundt i Lillestrøm sentrum, så det er aldri langt å gå. Nettbrettet guider lagene rundt på bemannede og ubemannede aktiviteter og morsomme poster.
Hvis dere ønsker kan vi også legge inn en pub eller to i rebusløpet slik at ingen går rundt og er tørre i nebbet.

MIDDAG OG FEST
Når Urban Race er over samles lagene på en restaurant eller selskapslokale hvor vi sørger for en morsom oppsummering med bildeshow og video på storskjerm. Det er definitivt dagens høydepunkt når morsomme bilder ruller over skjermen. Dette skaper god stemning, humør og latter.
Vi hjelper dere gjerne med valg og booking av restaurant eller selskapslokale i Lillestrøm.TRYKK HER FOR Å KONTAKTE OSS!


Hvor som helst, for hvem som helst
Urban Race er en perfekt sommerfest eller sommeravslutning med jobben og kan vi arrangere nær sagt hvor som helst. Konseptet passer spesielt godt i byområder hvor det er kort vei mellom interessante steder. Det er også en fordel å ha restauranter og lokaler å velge i når man skal runde arrangementet av med oppsummering, middag og sommerfest.
Urban Race sommerfest kan tilpasses i det uendelige avhengig av budsjett og målsetninger og passer for bedrifter og firma med 10 ansatte eller flere.

Foss Event kan tilrettelegge hele arrangementet eller vi kan levere Urban Race som en del av et større arrangement for eksempel en hotellkonferanse eller et seminar.
 


KONTAKT OSS