Digital Julemoro (1).jpg

Digitalt julebord - Team ADVENTure

Team ADVENTure

Digitalt julebord - Bli med på Team ADVENTure!


Team ADVENTure er en morsom kombinasjon av et digitalt julebord og lagkonkurranse for 10-10 000 personer. Lagene åpner luker i en digital julekalender! Bak hver luke skjuler det seg ulike oppgaver, utfordringer, bildeoppgaver, quizzer og videosnutter. Det er også lagt inn drikkepauser og litt team-moro underveis i konkurransen. 

Konseptet gjennomføres i nettleseren og det kreves ikke nedlasting av app. Gladnyheter til IT-avdelinga der altså:)
 
Et digitalt julebord har den fordelen at det kan gjennomføres over hele landet og krever ikke fysisk kontakt mellom deltakerne. Kommunikasjonen foregår via videokonferanse og dere velger selv hvilken plattform dere ønsker å bruke (Zoom, Teams etc).

Gjennomføring
Vi ønsker dere velkommen via video og informerer kort om hvordan spillet fungere. Deretter etableres lagene og lagleder logger inn på vår spillnettside og deler skjerm/lyd med de andre på laget.
Vår digitale julekalender har selvfølgelig 24 luker og bak hver luke skjuler det seg ulike utfordringer. Vi byr på en lettbent blanding av quizzer, foto-utfordringer, videosnutter som skal spilles inn, samarbeidsoppgaver og ulike logikkutfordringer. I tillegg blir det selvfølgelig julemusikk, julestemning og mulighet for å mikse seg en drink (eller legge barna:)) i pausene underveis. Vi er opptatt av at det skal være god stemning og lun atmosfære selv om det selvfølgelig også er konkurranse.

Når spillet er over samles vi digitalt (via Zoom, Teams etc) for kåring av vinnerlag. Dere får i tillegg oversendt alle bilder og videos fra konkurransen.


Ta kontakt med oss for mer info om konseptet og gjennomføring. Ulike bedrifter har ulike restriksjoner på bruk av nettlesere, nettsider og andre digitale verktøy så vi tar en gjennomgang med hver enkelt kunde for å sjekke at alt fungerer i forkant av arrangementet.

Nøkkelinfo

  • Varighet - Ca. 2 timer
  • Antall: 10-10 000 spillere
  • Spillet foregår i nettleseren (Chrome f eks) og det kreves ikke nedlasting av app
  • Dere velger selv hvilken konferanse-plattform dere vil bruke
  • Pris 350 kr pr pers
  • Minstepris 10 000 kr

 

Forslag til aktiviteter JULEBORD oslo
Tusen takk for at dere hjalp oss å stelle i stand TIDENES BESTE JULEBORD! Har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger. Alle elsket konseptet!

KONTAKT OSS