drammen_sommerfest.jpg

Teambuidling i Drammen

Teambuilding for bedrifter i Drammen sentrum


Urban Race er et fantastisk team-konsept hvor alle de ansatte kan bidra. Dere får være med på et morsomt rebusløp hvor dere bruker nettbrett for å løse oppgaver, svare på quiz, ta bilder og gjøre aktiviteter sammen. Kort sagt en spennende aktivitet for bedrifter hvor samarbeid og kreativ teambuilding dyrkes frem, samtidig som alle har det GØY. Kall det gjerne Drammen-versjonen av Amazing Race!

TEAMBUILDING MED START PÅ KONTORET ELLER I DRAMMEN SENTRUM
Vi møter dere på kontoret og kjører en kjapp presentasjon for deltakerne. Deretter går dere rett ut i Drammen og starter moroa. Vi kan også møte din bedrift på en pub eller konferanselokale i sentrum hvis dere ikke har egne lokaler.

TEAM-BUILDING ALLE KAN VÆRE MED PÅ!
Oppgavene er varierte og passer for alle. Dere løser gruppeoppgaver rundt i sentrumskjernen, Union Brygge og Bragernes Torg, så det er ikke langt å gå. Nettbrettet guider lagene til bemannede og ubemannede aktiviteter og morsomme poster.
Vi legger også inn en pub eller to som drikkestasjon i rebusløpet slik at ingen går rundt og er tørre i nebbet.

MIDDAG, FEST OG VIDEOSHOW
Når Urban Race er over møtes lagene på en restaurant eller eventlokale hvor vi sørger for en morsom oppsummering med bildeshow og video på storskjerm. Se dine kollegaer by på seg selv i uvante omgivelser og finn ut hvilket lag som har vunnet konkurransen Urban Race!

Vi hjelper dere gjerne med forslag og tips til restaurant eller lokale i Drammen.

TRYKK HER FOR Å KONTAKTE OSS


TEAMBUILDING HVOR SOM HELST - FOR HVEM SOM HELST
Urban Race kan holdes nær sagt hvor som helst, men passer spesielt godt i bykjerner hvor det er kort vei mellom interessante steder. Det er også en fordel å ha en del restauranter og selskapslokaler å velge i når man skal runde arrangementet av med oppsummering, middag og fest.
Urban Race kan tilpasses i det uendelige avhengig av budsjett og målsetninger og passer for bedrifter med 10 ansatte eller flere.

Foss Event kan tilrettelegge hele arrangementet eller vi kan levere Urban Race som en del av et større arrangement for eksempel en hotellkonferanse eller et seminar.
 
Ta kontakt med oss i dag, så leverer vi et tilbud på rebusløp i Drammen:)

KONTAKT OSS