sommerfest_lillestrøm_firma.jpg

Teambuilding Lillestrøm

Teambuilding i Lillestrøm - Rebusløp med nettbrett for bedrifter


Urban Race er nå tilgjengelig i Lillestrøm.  Bli med på en morsom teambuilding og rebusløp hvor dere bruker nettbrett for å løse oppgaver, gjøre aktiviteter og løse store og små utfordringer. Dette er en spennende aktivitet for bedrifter hvor lagarbeid, teamwork og vinnervilje blir satt på prøve samtidig som dere har det GØY.
Kall det gjerne Lillestrøm-versjonen av Amazing Race. Det er nemlig ganske amazing.

TEAMBUILDING RETT UT FRA KONTORET
Har dere kontor i Lillestrøm? Da møter vi dere på kontoret og kjører en kjapp presentasjon for deltakerne før Urban Race begynner. Deretter går dere rett ut i byen å starter moroa. Har dere ikke kontorer i sentrum møtes vi på en av pubene vi samarbeider med for en kopp øl og informasjon.

TEAMBUILDING ALLE KAN VÆRE MED PÅ!
Urban Race Lillestrøm inneholder aktiviteter som er veldig varierte og passer for alle. Vi har plassert gruppeoppgaver, øvelser og quiz rundt i Lillestrøm sentrum, så det er aldri langt å gå. Nettbrettet guider lagene rundt på bemannede og ubemannede aktiviteter og morsomme poster.
Hvis dere ønsker kan vi også legge inn en pub eller to i rebusløpet slik at alle får med seg en drikkestasjon underveis.

MIDDAG, FEST OG VIDEOSHOW
Når Urban Race er over samles lagene på en restaurant eller selskapslokale hvor vi sørger for en morsom oppsummering med bildeshow og video på storskjerm. Det er definitivt et høydepunkt når morsomme bilder av lagene ruller over skjermen. Dette skaper god stemning, humør og latter.
Vi hjelper dere gjerne med valg og booking av restaurant eller selskapslokale i Lillestrøm.

TRYKK HER FOR Å KONTAKTE OSS

Hvor som helst, for hvem som helst
Teambuilding med Urban Race kan vi arrangere nær sagt hvor som helst, men dette konseptet passer spesielt bra i byområder hvor det er kort vei mellom interessante steder. Det er også en fordel å ha restauranter og selskapslokaler å velge i når man skal runde arrangementet av med middag og fest.
Urban Race kan tilpasses i det uendelige avhengig av budsjett og målsetninger og passer for bedrifter med 10 ansatte eller flere.

Foss Event kan tilrettelegge hele arrangementet eller vi kan levere Urban Race som en del av et større arrangement for eksempel en hotellkonferanse eller et seminar.
 
Ta kontakt med oss i dag, så leverer vi et tilbud på teambuilding i Lillestrøm:)

KONTAKT OSS