Teambuilding-Oslo (1).jpg

Video av Urban Race - Teambuilding i Oslo

Morsom teambuilding i Oslo

Rebusløp og teambuilding med nettbrett for bedrifter i Oslo sentrum


Urban Race er et moderne og morsomt rebusløp hvor dere bruker nettbrett for å løse oppgaver. En spennende og morsom aktivitet for bedrifter hvor samarbeid, kløkt og vinnervilje blir satt på prøve samtidig som vi har det kjempegøy. Kall det gjerne Oslo-versjonen av Amazing Race. Det er nemlig ganske Amazing.

 

TEAMBUILDING UT FRA KONTORET

Vi møter dere på kontoret og kjører en kjapp presentasjon for deltakerne. Deretter går dere rett ut i byen og starter Urban Race. Kommer dere utenbys fra møtes vi på en av pubene vi samarbeider med før rebusløpet.


ET CITY RACE ALLE KAN VÆRE MED PÅ!
Oppgavene i Urban Race er varierte og passer for alle. Vi har plassert gruppeoppgaver rundt i sentrumskjernen, så det er ikke langt å gå. Nettbrett guider lagene rundt på bemannede og ubemannede aktiviteter og morsomme poster. Dette er morsom teambuilding og ALLE KAN VÆRE MED!

Hvis dere ønsker det, legger vi også inn en pub eller to i rebusløpet.

 

MIDDAG OG FEST

Når Urban Race er over møtes lagene på en restaurant eller eventlokale hvor vi sørger for en morsom oppsummering av rebusløpet deres med bildeshow og video på storskjerm. Det er definitivt et høydepunkt når de morsomme bildene ruller over skjermen.

Vi hjelper dere gjerne med valg og booking av restaurant eller lokale i Oslo.TRYKK HER FOR Å KONTAKTE OSS

 

 REBUSLØP MED NETTBRETT FOR FIRMA I OSLO

...også et perfekt tips til sommerfest i Oslo!

Rebusløp er morsomt! Urban Race kan holdes nær sagt hvor som helst, men passer spesielt godt i Oslo sentrum eller andre bykjerner hvor det er kort vei mellom interessante steder. Det er også en fordel å ha mange restauranter og selskapslokaler å velge i når man skal runde teambuilding eller sommerfest av med oppsummering, middag og fest.


Urban Race kan tilpasses i det uendelige avhengig av budsjett og målsetninger og passer for bedrifter med 10 ansatte eller flere. Til forskjell fra Amazing Race er dette et konsept som passer for alle og som ikke krever stor fysisk kapasitet eller spesiell kjennskap til Oslo. Det er rett og slett en firmaaktivitet med lav terskel og dette passer for alle.


Foss Event kan tilrettelegge hele arrangementet eller vi kan levere Urban Race som en del av et større arrangement for eksempel en hotellkonferanse eller et seminar.

Ta kontakt med oss i dag, så leverer vi et tilbud på rebusløp i Oslo:)

Forslag til aktiviteter teambuilding firma oslo
Jeg vil takke for en fantastisk opplevelse med Urban Race. 

Dette hørtes skummelt ut på forhånd for mange, men når de deltok så var de helt frelst! Alle synes det var et fantastisk opplegg!

KONTAKT OSS