Teambuilding-Oslo (1).jpg

Kick-off i Oslo - Sjekk video av Urban Race her!

Urban Race

Rebusløp med nettbrett for bedrifter i Oslo sentrum


Urban Race er et moderne og morsomt rebusløp hvor vi bruker nettbrett for å løse oppgaver. Dette er en spennende aktivitet for bedrifter hvor samarbeid, kløkt og vinnervilje blir satt på prøve samtidig som vi har det GØY. Kall det gjerne Oslo-versjonen av Amazing Race. Det er nemlig ganske amazing.

DERE FÅR
 • egen Urban Race-pilot som styrer dere trygt gjennom hele dagen
 • tablets til alle lag 
 • 12-15 ulike oppgaver i Oslo sentrum
 • 1 bemannet stasjon med crew fra Foss Event
 • produksjon av video og oppsummering
 • alle bilder og video på minnestick

  RETT UT FRA KONTORET

  Vi møter dere på kontoret og kjører en kjapp presentasjon for deltakerne. Deretter går dere rett ut i byen å starter moroa. Kommer dere utenbys fra møtes vi på en av pubene vi samarbeider med.

  DETTE KAN ALLE KAN VÆRE MED PÅ!
  Oppgavene er veldig varierte og passer for alle. Vi har plassert gruppeoppgaver rundt i sentrumskjernen, så det er ikke langt å gå. Nettbrettet guider lagene rundt på bemannede og ubemannede aktiviteter og morsomme poster.
  Vi legger også inn en pub eller to i rebusløpet slik at ingen går rundt og er tørre i nebbet.

  MIDDAG OG FEST
  Når Urban Race er over møtes lagene på en restaurant eller eventlokale hvor vi sørger for en morsom oppsummering med bildeshow og video på storskjerm. Det er definitivt et høydepunkt når de morsomme bildene ruller over skjermen. Noen ler og andre er mer opptatt av skotuppene sine.
  Vi hjelper dere gjerne med valg og booking av restaurant eller lokale i Oslo.

  TRYKK HER FOR Å KONTAKTE OSS

  TRYKK PÅ BILDET UNDER FOR Å SE EN PDF-PRESENTASJON AV KONSEPTET


  Hvor som helst, for hvem som helst
  Urban Race kan holdes nær sagt hvor som helst, men passer spesielt godt i Oslo sentrum eller andre bykjerner hvor det er kort vei mellom interessante steder. Det er også en fordel å ha mange restauranter og lokaler å velge i når man skal runde arrangementet av med oppsummering, middag og fest.
  Urban Race kan tilpasses i det uendelige avhengig av budsjett og målsetninger og passer for bedrifter med 20 ansatte eller flere.

  Foss Event kan tilrettelegge hele arrangementet eller vi kan levere Urban Race som en del av et større arrangement for eksempel en hotellkonferanse eller et seminar.
   
  Ta kontakt med oss i dag, så leverer vi et tilbud på rebusløp i Oslo:)

KONTAKT OSS