Teambuilding-Oslo (1).jpg
Urban_2.jpg
Urban_3.jpg

Sommerfest i Oslo -Sjekk video her!

Urban Race

Sommerfest i Oslo med Urban Race


Urban Race er en sommerfest utenom det vanlige.  Dere får være med på et rebusløp hvor vi bruker nettbrett for å løse oppgaver. En spennende og kjempepopulær aktivitet for bedrifter hvor samarbeid, kløkt og vinnervilje blir satt på prøve samtidig som vi har det GØY. Kall det gjerne sommerfest-versjonen av Amazing Race. Det er nemlig ganske amazing.

DERE FÅR
  • egen Urban Race-pilot som styrer dere trygt gjennom hele dagen
  • tablets til alle lag 
  • 12-15 ulike sommer-oppgaver i Oslo sentrum
  • 1 bemannet stasjon med crew fra Foss Event
  • produksjon av video og oppsummering
  • alle bilder og video på minnestick


RETT UT FRA KONTORET
Vi møter dere på kontoret og kjører en kjapp presentasjon for deltakerne. Deretter går dere rett ut i byen å starter rebusløpet. Kommer dere utenbys fra møtes vi på en av pubene vi samarbeider med.

DETTE KAN ALLE VÆRE MED PÅ!
Oppgavene er veldig varierte og passer for alle. Vi har plassert gruppeoppgaver helt sentralt i Oslo sentrum, så det er ikke langt å gå. Nettbrettet guider lagene rundt på bemannede og ubemannede aktiviteter og morsomme poster.
Vi legger også inn en pub eller to i rebusløpet slik at ingen går rundt og er tørre i nebbet.

MIDDAG OG FEST
Når Urban Race er over møtes lagene på en restaurant eller eventlokale hvor vi sørger for en morsom oppsummering med bildeshow og video på storskjerm. Det er definitivt et høydepunkt når de morsomme bildene ruller over skjermen! Vi gir også poeng på aktiviteter og quiz og vil kåre et vinnerlag som kan kalle seg Urban Race Champions.
Vi hjelper dere gjerne med valg og booking av restaurant eller selskapslokale i Oslo. 

TRYKK HER FOR Å KONTAKTE OSSHVOR SOM HELST - NÅR SOM HELST!

Urban Race kan holdes nær sagt hvor som helst, men passer spesielt godt i Oslo sentrum eller andre bykjerner hvor det er kort vei mellom interessante steder og aktiviteter. Det er også en fordel å ha mange restauranter og lokaler å velge i når man skal runde arrangementet av med oppsummering, middag og fest.
Urban Race kan tilpasses i det uendelige avhengig av budsjett og målsetninger og passer for bedrifter med 20 ansatte eller flere.

Foss Event kan tilrettelegge hele arrangementet eller vi kan organisere Urban Race som en del av et større arrangement for eksempel en hotellkonferanse eller et seminar.

SJEKK OGSÅ UT ALLE VÅRE SOMMERFEST-KONSEPTER VED Å KLIKKE HER!

Tips til sommerfest oslo firma

Vi var veldig fornøyd med opplegget, og har allerede anbefalt dere videre.
Stor suksess! Takk for mye moro.

KONTAKT OSS